• LOGIN
    • Niciun produs în coș

ARTICOLE / BLOG

ciocan

De ce oamenii ne provoacă dureri de cap?

Îmi este foarte ușor să răspund la întrebarea „de ce oamenii ne provacă dureri de cap”:pentru că nu îi înțelegem. Și ce e și mai amuzant e că încercăm să o facem  🙂 Ooooooh da, și cât o mai facem… și de fiecare dată când încercăm, durerea de cap devine mai mare.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Cele mai puternice lectii de viata le-am primit in 2015!

Wow, ce an a fost 2015 pentru mine! Am învățat în 2015, cât în toți cei 31 de ani de până acum și pot spune că a fost anul care m-a pregătit psihic pentru ceea ce va urma. A fost anul de cotitură pentru a-mi oferi înțelepciunea și puterea de a începe cu adevărat să trăiesc în concordanță cu cine sunt, nu cu cine credeam că sunt.

sarbatori fericite si o recomandare cadou

Sărbători fericite și o recomandare cadou

Dacă mă urmărești pe facebook sau pe newsletter, probabil ai observat (sau nu) că nu am mai postat de ceva vreme. Dacă te întrebi de ce, e foarte simplu: pentru că am avut nevoie de timp de gândire, de contemplare, am avut multe de scris și în același timp nimic.Am preferat să nu o fac. Însă ca nenea moșul m-am întors cu un cadou (vezi finalul articolului).

cum sa iubesti cu adevarat

Ce înseamnă sa iubești cu adevărat?

Peste tot auzim despre cât de important este să iubim, cât de bine ne face și cât de „nasol” este să urâm. Că starea noastră psihică influențează direct starea noastră fizică e un fapt deja fumat, așa că am decis să intru puțin în subiectul „iubire” pentru a încerca să explic puțin fenomenul cu promisiunea că nu voi face referiri siropoase sau clișeistice.

dry-ground-1398042-638x425

De ce „Dezvoltarea Personală” NU FUNCȚIONEAZĂ?

Mai întâi să lămurim conceptul DEZVOLTARE PERSONALĂ: acesta presupune ca fiecare persoană să se dezvolte… ați ghicit PERSONAL 🙂

motoc

Capul lui Moțoc vrem?

Pentru că studiul influenței reprezintă pasiunea și jobul meu, cu permisiunea ta, vreau să trag niște semnale de alarmă legate de ceea ce se întâmplă zilele acestea și ceea ce o să se întâmple în viitor. Le poți crede sau nu, le poți da share sau nu sau le poți dezaproba (sau nu).

sexedu_final

Românii urăsc sirienii și educația sexuală

De ceva timp observ pe Internet manifestări anti-orice printre care anti-sirieni și anti-educație sexuală și ce e deranjant e că aceste mesaje sunt livrate și de pagini care se declară creștine. Religia toleranței, religia lui Iisus care spune să întorci celălalt obraz sau sa speli picioarele celor care te vând pe galbeni invită la ură și la FRICĂ!

floare-final

Lecție de viață învățată în cimitir

Sunt unele momente în viață când este chiar sănătos să luăm agenda și să o aruncăm pe geam. Cam asta am facut în ziua pe care o să v-o povestesc în următoarele rânduri: mi-am anulat tot ceea ce trebuia să fac în acea zi și am decis că e un moment bun să îi fac o vizită mamei, care a părăsit planul fizic acum 16 ani, adică m-am urcat în mașină și am făcut un drum de vreo 30 de km până la mormântul ei.

Cum sa scapi de frica in doua luni

Cum să scapi de frică în 2 luni?

Cum ar fi dacă în noiembrie 2015 o să ai puterea să treci peste frica ce te oprește acum să realizezi ce-ți dorești? Cum ar fi dacă în noiembrie, vei avea atât de multă încredere în tine că nu te vei mai enerva, indiferent de situație? Cum ar fi dacă din noiembrie suferința nu va mai exista decât ca o amintire a trecutului?

money

Truc simplu pentru a ii „convinge” pe oameni sa faca ce doresti!

Pentru ca locul de muncă mă ajută să cunosc mai bine de 100 de oameni în fiecare lună, aud expresii de genul: „vreau să conving clientul” sau „vreau să facă ce zic eu” sau „vreau să gândească la fel ca mine”Este prea mult EU în influențare și EU-l în influențare NU FUNCȚIONEAZĂ!

9c4kjydcE

Legea atracției explicată

Dacă mi-ai citit articolele, îmi știi bine părerea despre cartea / filmul „The Secret”: o mișcare genială de marketing pentru o idee simplă, ușor de dovedit din punct de vedere psihologic. Fie că universul complotează sau nu pentru tine (cum ne este explicat într-un mod pompos în carte / film) citind următoarele rânduri vei ști extrem de clar ce trebuie să faci pentru a atrage în viața ta ce îți dorești..

fun

Dacă ești "fraier", "ți-o iei"!

Mai întâi este esențial să lămurim un aspect esențial al „fraierului„. A fi „fraier” înseamnă ca cineva să te considere așa, nu te poți face singur „fraier„, trebuie cineva să te perceapă în acest mod. Cei care se fac singuri „fraieri” ori doresc atenție ori compătimire.

teens

Cum să NU ne educăm copiii

Scriu acest articol ca urmare a propunerii a 19 ONG-uri să fie promovată abstinența până la căsătorie, ca fiind „cel mai bun lucru pentru sănătatea copiilor”.

suparat

De ce gândirea pozitivă ne bagă în depresie?

Una dintre cele mai uzate expresii întâlnite în ultimii 10 ani este gândirea pozitivă. O mulțime de oameni ne îndeamnă să gândim pozitiv că așa o să trecem mult mai ușor peste situații dificile. Dacă ți-aș spune că acest concept „gândire pozitivă” este falimentar din punct de vedere psihic, m-ai crede?

dezvoltare personala

Dezvoltare personală AI MURIT!

Dacă ești una dintre cele aproximativ 10.000 de persoane cu care am avut plăcerea să lucrez, atunci știi foarte bine care este părerea mea despre ce se consideră a fi dezvoltare personală, gândire pozitivă și „tu ză bi ză best” (aici l-am copiat puțin pe Voicu Pândar – dacă îl mai ții minte).

socant

ȘOCANT!!! Nu o să-ți vină să crezi ce scrie în cartea de chimie!

INCREDIBIL!!! Dă la pagina 55 să vezi ce-a făcut Napoleon!

NU O SĂ-ȚI VINĂ SĂ CREZI!!! 10 la puterea a 2-a face 100!!!!!

George Enescu A MURIT! Oamenii încă îi mai ascultă muzica! Află de ce!

Așa ar trebui să arate titlurile manualelor școlare ale viitorului.

cele mai proaste decizii

Cele mai proaste decizii

Că tot veni vorba într-o discuție cu o persoană apropiată că în viață ne confruntăm cu situații din care suntem nevoiți să alegem ce e mai bun pentru noi, m-am hotărât să scriu acest articol despre cele mai proaste / ineficiente decizii pe care le putem lua.

pilula

Red Pill Training te ajută

Salut si te felicit pentru că ești pasionat/ă de propria ta evolutie,

De fapt cu toții suntem pasionați de propria noastră evoluție, așa că trebuie să te felicit pentru altceva. Din momentul în care ne trezim simțim puternic dorința de a realiza ceva, orice. Și aici intervine de fapt marea dilemă a propriei noastre evoluții: la ce se referă acel “ceva”, “orice”.

top
Template Design © Red Pill Training. All rights reserved.
Ai o întrebare?
  • Numele tău(*)
  • Adresa email(*)
  • Telefon (opțional)
  • Subiect
  • Mesaj

Login

Register

Create an Account
Create an Account Back to login/register